Font

ANNONSØRINNHOLD

Fiks ferdig garderobe på 1-2-3

Produsert av PMSor Brandstudio for Amiga Garderoben

Amiga garderoben kan skreddersy og levere millimetertilpasset oppbevaring av klær, sko og annet i hjemmet. Dermed går ikke plass tapt i jakten på effektive, pene og praktiske løsninger.

– Alle garderober fra oss i Amiga lages på spesialmål, slik at du er sikret en perfekt løsning tilpasset ditt hjem, sier Kurt De Presno. Han er eier og daglig leder for Amiga garderoben som er lokalisert på His i Arendal.

Det var De Presno selv som startet opp firmaet for 18 år siden, og han har siden oppstart levert garderobeløsninger til mange tusen hjem på hele Sørlandet.

– Jeg tror vi har vært innom de fleste steder fra Mandal i vest til Oslo i øst, og det som er gøy er at mange av kundene kommer igjen og igjen etter hvert som de flytter, får seg hytte, eller at barna flytter til et nytt sted, sier han.

Spesialkompetanse

Ingen hjem har standardiserte mål når en garderobeløsning skal på plass. Og det er noe Kurt har gjort til sin spesialkompetanse. Han måler de fleste garderobeløsningene selv, og har montører som monterer til avtalt tid og pris.

– På den måten er jeg sikker på at alt av mål må stemme og ikke minst at det blir levert til rett tid. Er det noe som skulle bli feil, har jeg kun meg selv å skylle på, sier han.

– Legger du litt ekstra innsats i planleggingen, blir du belønnet med en garderobe som matcher dine behov perfekt, sier Hanne Jonassen.

Da hun, mannen, sønnen og hunden Messi flyttet inn i ny leilighet i Marvika Torv for ett år siden valgte de garderobeløsning fra Amiga til både gang, soverom og på badet.

– Vi er toppfornøyde med både service og kvalitet. Prismessig har det også vært veldig gunstig å kjøpe gjennom Kurt og co, sier Hanne.

Leverer til avtalt tid og pris

Det at Amiga drar hjem til kundene, måler opp, kommer med forslag til løsninger, og ikke minst monterer og leverer til avtalt tid og pris har vært et stort pluss for familien Jonassen.

– I tillegg til at garderobeløsningene holder høy kvalitet, så rommer de enormt mye, og det er enkelt å holde orden når alt har sin plass, forteller Hanne. Hjemme hos henne og mannen har de valgt å gå for lyse, rene og klassiske uttrykket på sine garderober.

– Jeg visste hvordan jeg ville at garderoben skulle se ut, men jeg fikk masse gode råd når de kom til innredning i løsningene, sier hun.

Praktiske oppbevaringsløsninger

Spesialistene på oppbevaring har et utvalg som gir alle muligheter til å klemme inn ekstra praktiske oppbevaringsløsninger, og få garderoben spesialtilpasset alle krinker og kroker. Det er en kjensgjerning at de færreste har stor erfaring med å måle opp garderobeløsninger på millimeteren. Gjør du feil her risikerer du at dørene ikke passer, og det kan bli et stort problem å få fikset i etterkant.

– For at en garderobe eller øvrig oppbevaring skal kunne kalles en virkelig god løsning, er det viktig å unngå at viktige centimetere går til spille. Derfor sørger vi for å ta eksakte mål, og komme med gunstige løsninger. Det kan være alt fra skråtaksløsninger på loftet, garderobeskap på soverommet til en komplett walk-in garderobe med eller uten dører. Deretter kan vi sette sammen forslag med perfekt passform, forteller Kurt.

Kort leveringstid

Ved å ta en vandring blant garderobene hos Amiga på His i Arendal, blir man slått av det store utvalget de har å tilby. I verkstedet står skyvedører og skinner plassert fra gulv til tak.

– Det som er så bra med oss er at vi har alt «inhouse». Du trenger ikke regne med mange ukers leveringstid om du bestiller garderobe oss. Det er kun den tiden det tar for oss å lage den, som er vår leveringstid, sier han.

Her finner du skyvedører som lydløst ruller på nylonhjul og demping på dørene som gjør at de på en elegant måte lukker seg selv de siste centimeterne. – Alt er basert på de samme grunnleggende standarddelene som deretter er måltilpasset individuelt, og kunden velger designdetaljer som dørfylling, sprosser og signatutfelt.

Alle vil finne sin stil med de ulike finishene vi kan by på, sier De Presno som avslører at hvitt likevel seiler opp som manges valg for en tidløs løsning.

– Både sort og hvitt er noe vi selger mye av. Gjerne også med dører i speil. Men vi har også mulighet til å levere garderoben i akkurat den fargen du måtte ønske, sier han.

Kontakt Amiga Garderoben i dag og få et uforpliktende tilbud på en skreddersydd garderobeløsning til ditt hjem.

– Sed interdum ante sit amet congue fermentum. Consectetur adipisce elit.

Einar Moen Breivik

– Sed interdum ante sit amet congue fermentum. Consectetur adipisce elit.

Einar Moen Breivik

Faktaboks - Statisk

 • Aliquam feugiat egestas finibus
 • Praesent dignissim turpis et libero pretium scelerisque
 • Sed consequat turpis magna
 • At semper nisi finibus non. Phasellus mollis sodales nisi, et laoreet nulla tincidunt et.
 • Nulla tincidunt nisi non porta tristique. Etiam commodo ultrices dui, ac efficitur odio pulvinar scelerisque.
 • Aenean sit amet dolor in elit elementum dapibus ut varius lacus.
 • Vestibulum quis est aliquet, consequat velit nec, sollicitudin mi
Adressa4685-1920x1080.jpg

Faktaboks - Statisk med bilde

 • Kan ikke brukes med flere elementer enn hva som allerede er i rammen.
 • Dobbelklikk på bildet for å endre det
 • Juster høyden på "Faktaboks frame" ut fra hvor mye tekst som legges inn.
 • Du kan, om ønskelig, også endre bredde på både tekstboks og bilde
Adressa4685-1920x1080.jpg

Faktaboks - Animert med bilde

 • Kan ikke brukes med flere elementer enn hva som allerede er i rammen.
 • Dobbelklikk på bildet for å endre det
 • Juster høyden på "Faktaboks frame" ut fra hvor mye tekst som legges inn.
 • Ikke juster bredde på bilde eller tekstboks med mindre du ønsker å sette opp animasjon på nytt.

Fakta

Adressa4685-1920x1080.jpg

Fakta

Frivillig Gulset (Gulset Nærmiljøsenter):
70 000 kr

IF Pors: 50 000 kr

DNT Telemark avd. Skien Turlag: 42 560 kr

Siljan Turlag: 27 500 kr

Har du husket å

 1. Legge til publiseringsinstans på kundenivå? Se her for guide.
 2. Endret informasjon om artikkelen/artikkelserien?
  (Project title, Page title, Page cover, Project colors
 3. Endre URL på logo i "Sticky top" og "Kundelogo"?
 4. Legge til seksjonene "CXense START" og "CXense END"?
 5. Legge til seksjonen "Landscape warning"?
 6. Optimalisere for desktop, tablet og mobil?
 7. Slette denne seksjonen?
 8. Publisere?

Da hun, mannen, sønnen og hunden Messi flyttet inn i ny leilighet i Marvika Torv for ett år siden valgte de garderobeløsning fra Amiga til både gang, soverom og på badet.

– Vi er toppfornøyde med både service og kvalitet. Prismessig har det også vært veldig gunstig å kjøpe gjennom Kurt og co, sier Hanne.

Om artiklene fra BrandStudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av PMSør Brandstudio, en del av mediehuset Polaris Media Sørs annonseavdeling. Vi er opptatte av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright PMSør Brandstudio

Product, Mammal, Font